Τίτλος : Πρακτική Άσκηση Τμήμα Merchandising(merch_praktiki_askisi)
Περιοχή : ΑΤΤΙΚΗ/ΒΟΡΕΙΑ
Τελευταία Ενημέρωση : 3/8/2017 5:55:00 μμ

Ο Όμιλος

 

H Leroy Merlin είναι μέλος του γαλλικού ομίλου ADEO, που κατέχει την πρώτη θέση στην Ευρώπη και την τρίτη παγκοσμίως στην αγορά των ιδιοκατασκευών (DIY - Φτιάξ’ το μόνος σου). Ο Όμιλος διαθέτει καινοτόμα προϊόντα και μοναδικές υπηρεσίες, προσφέροντας στους ανθρώπους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το σπίτι που ονειρεύονται. Για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, ο Όμιλος υποστηρίζει πλήρως τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους ιδιώτες, σε όλα τα στάδια των projects τους, από την σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίησή της. Ο Όμιλος ADEO απαριθμεί 98.000 εργαζόμενους, 15 εταιρείες και 32 αυτόνομες επιχειρήσεις σε 12 χώρες. Το 2015, άγγιξε τα 300 εκατομμύρια πελάτες, καταγράφοντας 17,9 δισεκατομμύρια ευρώ μικτό κύκλο εργασιών ενώ έχει 3,6% ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης.

 

Η εταιρεία

 

H Leroy Merlin αναγνωρίζεται ως ο ειδικός στους τομείς ανακαίνισης και βελτίωσης της κατοικίας, με ένα τεράστιο δίκτυο 1.035 καταστημάτων σε 12 χώρες παγκοσμίως. Στην Ελληνική αγορά, η Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου δραστηριοποιείται από το 2005. Διαθέτουμε 6 καταστήματα και απασχολούνται περισσότεροι απο 1000 εργαζόμενοι.

 

Ο ρόλος:

 

 

 

 

 

Είστε άνθρωπος του εμπορίου με έντονο επιχειρηματικό πνεύμα και προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση πελατών; Σας κινητοποιεί η επίτευξη των στόχων; Σας αρέσει να δουλεύετε σε ομάδες και να αναπτύσσετε συνεχώς τις γνώσεις σας; Ψάχνετε για μία εταιρεία όπου μπορείτε να αναπτύξετε την αυτονομία και την πρωτοβουλία σας;

 

 

Το προφίλ :

 

Ομαδικό πνεύμα, άνεση στις επαγγελματικές σχέσεις, υπευθυνότητα, αυτονομία, εργατικότητα


Αποστολή Βιογραφικού